Volg me op FacebookVolg me op TwitterVolg me op LinkedInVolg me op LastFMVolg me op YoutubeVolg me op Google+
okt 292016
 
In Amerika wordt Halloween al een hele tijd flink gevierd, maar ook in Nederland worden er steeds vaker activiteiten georganiseerd rond deze feestdag. Verkleedpartijen en griezeltochten zijn natuurlijk leuk, maar wat als je daar geen zin in hebt? Of als het met bakken uit de hemel komt? want let’s face it: oktober in Nederland garandeert geen stralend weer.

Mijn tip: ga lekker griezelen op de bank! Hoe? Lees maar verder!

Lees verder »

 29 oktober 2016  2 reacties »
mei 122016
 

Al sinds ik oud genoeg ben om op zaterdag laat op te blijven kijk ik samen met de rest van de familie hier naar het songfestival. Het is een beetje een guilty pleasure van me, aangezien de muziek die voorbijkomt nou niet de beste of meest interessante muziek is. Toch zie ik het songfestival niet als iets dat compleet banaal is en leuk om de tijd door te komen. Er is namelijk een aantal artiesten die ik via het songfestival heb leren kennen en waar ik nog steeds naar luister! In dit artikel komen er vier voorbij. Enjoy! Lees verder »

 12 mei 2016  Geen reacties »
apr 052016
 

Zoals jullie inmiddels weten uit het artikel waarin ik me voorstel, houd ik veel van lezen. Ik lees alles wat los en vast zit en probeer elke dag wel even in een of ander boek te duiken. Af en toe zal ik de tijd nemen om jullie wat boeken aan te raden, boeken die mij interesseren, die mij hebben gegrepen. Of boeken die ik maar niks vond, maar voor anderen toch interessant kunnen zijn. Meestal zijn het boeken waarvan ik denk: die zou eigenlijk iedereen moeten lezen! Vandaar de rubriek Leestips!

Deze keer in Leestips: een jongetje ontdekt een groot geheim; boy meets girl in een andere dimensie; Italianen, wat zijn dat eigenlijk voor mensen?

Lees verder »

 5 april 2016  Geen reacties »
mrt 282016
 

Regelmatig krijg ik de vraag: waarom Italiaans? Misschien verwachten mensen deze taal niet bij mij en wie weet is dat ook terecht: blond, bleek en een tikkie stil associeer je wellicht niet met Italië. Eerlijk gezegd vind ik het een hele goede vraag! Eigenlijk weet ik er zelf nog steeds geen precies antwoord op te geven – al probeer ik dat wel in dit artikel.
Lees verder »

 28 maart 2016  Geen reacties »